Broj zapisa30.311
Broj koncepata16.493
Metapodaci638.149
Broj dijelova811.992
Broj datoteka37.494
Pohranjeno297.11 GB

Upute za korištenje

Na mrežnom mjestu Digitalna zbirka Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti slijede se principi otvorenog pristupa znanju i informacijama, pa sadržaj građe predstavlja javno dostupnu znanstvenu i kulturnu baštinu Hrvatske, kroz radove naših autora, objavljene u brojnim izdanjima Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.

Prava nad cjelokupnim sadržajem zbirke objavljene u digitaliziranom obliku, na mrežnom mjestu Digitalna zbirka Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, pridržava Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti. Uporaba digitalnih reprodukcija objavljenih na mrežnom mjestu Digitalna zbirka Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti besplatna je, ukoliko se pri tome ne ostvaruje materijalna korist. Za svaku drugu svrhu i način korištenja potrebno je, u pisanom obliku, zatražiti i ishoditi odobrenje.

Prilikom korištenja sadržaja s mrežnog mjesta Digitalna zbirka Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, moraju se navesti svi podaci o autoru, djelu i izvoru preuzetog sadržaja, uz naznaku "(c) Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, 2017".

Sa svojim zahtjevima, prijedlozima i eventualnim primjedbama na objavljeni sadržaj, molimo da nas kontaktirate na adresi dizbi@hazu.hr.