Broj zapisa30.929
Broj koncepata16.632
Metapodaci644.671
Broj dijelova823.487
Broj datoteka38.113
Pohranjeno299.88 GB
PrezimeŠvelec
ImeFranjo
Godina rođenja1916
Mjesto rođenjaKoškovec
  
Koncept Osoba
rrep
qrcode

≈ 27  Povezani objekti

rreprreprreprreprreprreprreprreprrep
33619 | Riječ na komemoraciji
23656 | Franjo Švelec (1916.-2001.)
33622 | Bibliografija radova Franje Švelca
23409 | Franjo Švelec : [biografije novih članova Akademije]
33621 | Franjo Švelec : 1916.-2001.
33618 | Uvodna riječ na ispraćaju
33620 | Riječ na ispraćaju
33617 | Franjo Švelec : (1916.-2001.)
3587 | Franjo Švelec : 1916.-2001.
rreprreprreprreprreprreprreprrep
33419 | Milan Ratković : 1906.-1995.
28963 | Mande i Arkulin
31732 | Držićeva "Mande" prema talijanskoj književnosti
26088 | Putovima kanonizacije : zbornik radova o Marinu Držiću 1508.-2008.
21651 | Milan Ratković (1906.-1995.)
31919 | Mavro Vetranović : pjesnik u svom vremenu
5193 | Stari pisci hrvatski : Planine
31685 | Mavro Vetranović : B. Književni rad
rrep
3587 | Franjo Švelec : 1916.-2001.
rreprreprrep
1318 | Knj. 34 (1994) : Matošiana I.
1317 | Knj. 33(1991)
5193 | Stari pisci hrvatski : Planine