DiZbi.HAZU | Digitalna zbirka i katalog Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti
Jedinice HAZU
Arhiv HAZU
Arhiv za likovne umjetnosti HAZU
Gliptoteka HAZU
Hrvatski muzej arhitekture HAZU
Hrvatski muzej medicine i farmacije HAZU
Jadranski zavod HAZU
Kabinet grafike HAZU
Knjižnica HAZU
Odsjek za etnologiju
Odsjek za povijesne znanosti HAZU u Zagrebu
Odsjek za povijest hrvatske glazbe HAZU
Odsjek za povijest hrvatske književnosti HAZU
Odsjek za povijest hrvatskog kazališta HAZU
Strossmayerova galerija starih majstora HAZU
Zavod za povijesne i društvene znanosti HAZU u Rijeci
Zavod za povijesne znanosti HAZU u Zadru
Zavod za znanstveni i umjetnički rad HAZU u Osijeku
Zavod za znanstveni rad HAZU u Varaždinu
Suradnici
O portalu
Povratak
Proizvodnja i prerada povrća : izlaganja s okruglog stola, Koprivnica, 8. srpanj 2005. ; [urednici:Milan Maceljski, Zdravko Matotan]
#
Naslov
Autorstvo
Predmetnice
Str. od-do
#
Naslov
Autorstvo
Predmetnice
Str. od-do
1.
Info
Preglednik
Proizvodnja povrća za industrijsku preradu u Republici Hrvatskoj / Zdravko Matotan
Matotan, Zdravko [autor]
635.1/.8 – Povrtlarstvo
664 – Prehrambena industrija
664.8 – Povrće: prerada
str. 11-13
2.
Info
Preglednik
Proizvodnja povrća za preradu na obiteteljskim gospodarstvima / Josip Borošić
Borošić, Josip [autor]
330.342.11 – Obiteljska gospodarstva
635.1/.8 – Povrtlarstvo
664.8 – Povrće: prerada
str. 15-18
3.
Info
Preglednik
Prerada povrća u Hrvatskoj (stanje i perspektive) / Tomislav Lovrić
Lovrić, Tomislav [autor]
664.8 – Povrće: prerada
str. 19-23
4.
Info
Preglednik
Minimalno procesirano povrće / Vlasta Piližota
Piližota, Vlasta [autor]
664.8 – Povrće: prerada
str. 25-29
5.
Info
Preglednik
Trends in the research and production in the european food industry / Luigi Palmieri
Palmieri, Luigi [autor]
338.439 – Ekonomika prehrambene industrije
664 – Prehrambena industrija
str. 31-38
6.
Info
Preglednik
Proizvodnja i prerada povrća na gospodarstvima mediteranske Hrvatske / Gvozden Dumičić
Dumičić, Gvozden [autor]
330.342.11 – Obiteljska gospodarstva
635.1/.8 – Povrtlarstvo
664.8 – Povrće: prerada
str. 41-42
7.
Info
Preglednik
Proizvodi od povrća od posebnog značaja za RH / Branka Levaj
Levaj, Branka [autor]
664.8 – Povrće: prerada
str. 42-47
8.
Info
Preglednik
Konzerviranje povrća pakiranjem u modificiranoj atmosferi / Verica Dragović-Uzelac
Dragović-Uzelac, Verica [autor]
664.8 – Povrće: prerada
str. 47-54
9.
Info
Preglednik
Prerada povrća na obiteljskom gospodarstvu u fermentirane i marinirane proizvode / Nadica Dobričević
Dobričević, Nadica [autor]
330.342.11 – Obiteljska gospodarstva
635.1/.8 – Povrtlarstvo
str. 54-56
10.
Info
Preglednik
Proizvodnja i prerada šampinjona u Hrvatskoj / Marijan Huzjak
Huzjak, Marijan [autor]
635.848 – Šampinjoni: proizvodnja
str. 57-59
11.
Info
Preglednik
Kvaliteta krumpira i prerada / Milan Poljak
Poljak, Milan [autor]
664.83 – Krumpir: prerada
str. 59-67
12.
Info
Preglednik
Mala primjena (minor uses) u proizvodnji povrća u Republici Hrvatskoj / Klara Barić, Zvonimir Ostojić
Barić, Klara [autor]
Ostojić, Zvonimir
635.1/.8 – Povrtlarstvo
str. 67-72
Open toolbar
Pristupačnost
Povećaj tekst
Smanji tekst
Sivi tonovi
Visoki kontrast
Negativni kontrast
Svijetla pozadina
Podcrtaj poveznice
Čitljiv font
Vrati na zadano